Αεροπορικά Εισιτήρια, Ξενοδοχεια, Εισιτηρια για κάθε μεταφορικό μέσο

Το Εταιρικό μας προφίλ

Η onlinetickets είναι μια επιχείρηση που εδρεύει στην Ελλάδα και ασχολείται με  ατομικές και ομαδικές περιηγήσεις τόσο στο Εσωτερικό όσο και στο Εξωτερικό. Αποτελούμε έναν από τους πιο σημαντικούς αντιπροσώπους στον τομέα της αυτοματοποίησης στην Ελληνική Βιομηχανία Ταξιδιών. Από το 1982 δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του Ταξιδιού και του Τουρισμού γενικότερα, ενώ συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα Ξενοδοχεια του κόσμου. Διαθέτουμε το πλεονέκτημα του δικού μας τμήματος Πληροφορικής (ΙΤ) το οποίο επανδρώνεται από έμπειρους Προγραμματιστές / Αναλυτές ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε, να υλοποιούμε και τελικά να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτικές και σύγχρονες υπηρεσίες όπως αυτές της online κράτησης για Aεροπορικά εισιτήρια, της online κράτησης δωματίων στα καλύτερα Ξενοδοχεια, της online ενοικίασης αυτοκινήτων, και αρκετές άλλες, όπως η δυνατότητα να γίνουν κρατήσεις για Εισιτηρια κάθε μεταφορικού μέσου.

Η Εταιρεία μας στελεχώνεται αυτή τη στιγμή από 12 άτομα, πλήρως καταρτισμένα, με μεγάλη εμπειρία και ισχυρή γνώση στο αντικείμενο της εργασίας τους. Η συνεχής εκπαίδευση διεξάγεται από δικούς μας εκπαιδευτές ενώ με την συμμετοχή μας σε σεμινάρια τα οποία διεξάγονται από σοβαρούς επαγγελματικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είμαστε σε θέση να ενημερωνόμαστε και να ακολουθούμε όλες τις σύγχρονες και νέες μεθόδους για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού γενικότερα.

Εκτός των άλλων, η onlinetickets προκειμένου να επιτύχει τα μέγιστα αποτελέσματα έχει ΄΄επενδύσει΄΄ σε μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς. Οι Διευθυντές μας διαθέτουν μακρά εμπειρία και υψηλή ειδίκευση στους τομείς όπως: κρατήσεις για Αεροπορικά εισιτήρια καθώς και για Εισιτήρια κάθε μεταφορικού μέσου, οργάνωσης εκδρομών, κράτησης δωματίων στα καλύτερα Ξενοδοχεια, της οργάνωσης κρουαζιέρων, της συνεχής αναζήτησης των καλύτερων προορισμών, της ενοικίασης αυτοκινήτων και σε οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει γενικότερα με το ταξίδι και τον τουρισμό.

 

Τα τμήματα στα οποία δραστηριοποιούμαστε είναι τα παρακάτω:

  • Αεροπορικά Εισιτήρια, Ξενοδοχεια, Εισιτηρια, Ακτοπλοικα, online κρατησεις  Έκδοσης εισιτηρίων (Αεροπορικά Εισιτήρια – Ακτοπλοϊκά Εισιτηρια - Εισιτηρια κάθε μεταφορικού μέσου)

  •   Ομαδικά ταξιδια κινήτρων (στο εξωτερικό)

  • Αεροπορικά Εισιτήρια, Ξενοδοχεια, Εισιτηρια, Ακτοπλοικα, online κρατησεις  Κρουαζιέρες – Ιστιοπλοΐα

  •   Ξενοδοχεια στην Ελλάδα και Ξενοδοχεια στο εξωτερικό

  •   Υπηρεσίες διοργάνωσης Συνεδρίων (Συνέδρια, Συσκέψεων, Συναντήσεων, Εκθέσεις κλπ.)

  •   Εισερχόμενος τουρισμός από όλο τον κόσμο

  •   Ενοικιασεις Αυτοκινητων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

  •   Πωλήσεις και Μάρκετινγκ

  Λογιστήριο

Αξιοποιώντας λοιπόν την τεχνολογία και τα οφέλη της, ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μας είναι σε θέση να ενημερώνεται συνεχώς και άμεσα για τις καταπληκτικές προσφορές μας οι οποίες συνεχώς ανανεώνονται. Επίσης έχει τη δυνατότητα 24 ώρες το 24ώρο να κάνει online κρατήσεις για Αεροπορικά εισιτήρια σε οποιονδήποτε προορισμό στον κόσμο, να μπορεί να κάνει online κρατήσεις σε επιλεγμένα Ξενοδοχεια και φυσικά να κάνει κρατήσεις για Ακτοπλοικα Εισιτηρια καθώς και για Εισιτηρια κάθε μεταφορικού μέσου.

Μή διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για Αεροπορικά Εισιτήρια, κρατήσεις σε Ξενοδοχεια και για κάθε είδους Εισιτηρια